Uși de Garaj

Tipuri de usi : SECTIONALE , TIP RULOU , BASCULANTE 1. Usile sectionale de garaj ,sunt montate direct in spatele golului. Initial, sunt actionate vertical iar dupa deschiderea usii sunt pozitionate sub tavan, paralel cu podeaua. Aceste solutii fac posibile: – parcarea vehiculului in fata garajului. – utilizarea intregului spatiu din garaj. – montarea usilor la garaje neconventionale.

Avantaje usi de garaj sectionale : – Pe langa faptul ca ofera un aspect elegant casei, usile de garaj sectionale reprezinta o buna izolatie termica si acustica. – Materialul trainic din care sunt realizate permit o utilizare intensiva. – Usile de garaj isi pastreaza acelasi aspect “ca nou” chiar si dupa nenumarate curatari, fiind foarte rezistente la zgarieturi sau alti factori ai naturii. 2. Usi de garaj tip rulou Avantaje usi garaj tip rulou: – Recunoscute pentru fiabilitatea si siguranta lor, usile tip rulou reprezinta alegerea ideala in echiparea garajului dumneavoastra.

Confectionata din aluminiu, usa de garaj (rezidentiala) tip rulou orizontal izoleaza termic si fonic, avand lamelele umplute cu spuma poliuretanica. Acestea pot fi utilizate in diverse contexte, de la obisnuitul rol de usa de garaj, pana la cel de usa pentru spatiu comercial sau pentru o hala industriala.